Akcije

OPŠTE INFORMACIJE O AKCIJSKIM PREGLEDIMA

Mi ne prodajemo jeftine usluge. Vredne usluge činimo dostupnim svima.

Akcijski pregledi se zakazuju isključivo određenim danima sa ograničenim brojem termina, uglavnom u popodnevnim satima, najčešće između 15 i 20h. Subotom se akcijski pregledi obaljaju u periodu između 10 i 14h. Sniženje cena postižemo zakazivanjem više pregleda u nizu, tako da lekar konsultant odjednom obavi više pregleda po sniženoj ceni. Ovi pregledi su jednakog trajanja kao i pregledi van akcijskih termina plaćenim u punom iznosu. Kvalitet pregleda ostaje isti i pacijent dobija jednako vrednu uslugu ali za manje novca. Neminovan je gubitak komfora u njihovom zakazivanju. Ipak, mi trudimo da ima najmanje dva akcijska termina nedeljno kako bi izašli u susret ljudima koji te nedelje rade u određenoj smeni.  Na taj način, postižemo da npr. utorkom akcijski pregledi idu pre, a recimo petkom posle podne. Pri izboru pregleda i paketa pregleda za koje dajemo pouste, rukovodimo se potrebama pacijenata za širom dijagnostikom. Što je broj pregleda i procedura veći, to je i njihova cena niža u finalnom zbiru.

Akcijski pregledi DR NESTOROV

Akcijski pregledi i paketi pregleda predstavljaju razvojni stub našeg brenda, i veoma se trudimo da ih učinimo atraktivnim kvalitetom, po važnosti ispred atraktivnosti njihove cene.

Akcijski pregledi u pogodni za pacijente sa ograničenim budžetom, ali obično ne i za one kojima je naša medicinska usluga potrebna hitno.

Ponosni smo na naš rad.

Više od 10.000 obavljenih pregleda daje nam podstrek da  postavljamo standarde dobre privatne medicinske prakse.